MARTIN Daniel (22)
Voor het 6e jaar op rij is Dan Martin mijn kopman. Ik had dus inmiddels een -5 joker kunnen hebben. Vorig jaar maakte hij indruk door met de besten in de Tour te klimmen en ondanks 2 gebroken rugwervels op de 6e plaats te eindigen. Zonder die pech was het podium haalbaar geweest. Hij mag dat dit jaar nog eens proberen en een heuvelklassieker winnen. Is daarnaast ook een kanshebber op het WK.
DEMARE Arnaud (17)
Ongeplande aankoop maar meer dan welkom voor deze belachelijk lage prijs. Stabiele puntenpakker die het geen probleem vindt om aan een auto hangen als het even tegen zit om te kunnen winnen. Zijn beste jaren komen eraan.
YATES Simon (15)
Ik had me voorgenomen om Simon Yates te kopen omdat ik sterk in deze man geloof. Gaat de Giro en de Vuelta rijden en is daarom interessanter dan zijn broer die voor de Tour gaat. Kan grote westrijden zoals Parijs – Nice of Romandie winnen. Met Simon en Dan zijn alledrie de grote ronden afgedekt.
 STUYVEN Jasper (7)
Eindelijk weer eens een echte klassiekerrenner, en eentje die zich snel ontwikkelt. Zijn 4e plaats in Parijs – Roubaix belooft veel goeds voor de komende jaren. Kan ook op ander terrein uit de voeten en heeft een pittige finish in de benen.
GALLOPIN Tony (5)
De eerste van maar liefst 6 Fransen in mijn ploeg en de tweede renner die contractverlenging kreeg. Werd vorig jaar vaak tweede. Is verkast naar de ijzersterke AG2R ploeg waar hij beter omringd is.
BENNETT Sam (4)
Eigen ontdekking met een meerjarig contract. Gaf in Parijs – Nice de hele sprintelite al eens het nakijken. Komt nog tekort in de allergrootste wedstrijden maar een niveautje lager pakt hij steevast zijn punten mee.
VUILLERMOZ Alexis (4)
Ook een eigen ontdekking die terug is waar hij thuishoort na 2 jaar bij Bram. Kandidaatwinnaar in alle heuvelklassiekers en kan ook een klassement rijden. Binnengehaald in een fase van de veiling waarin iedereen zat te slapen.
MEINTJES Louis (4)
Alweer een eigen ontdekking en één van de onzichtbaarste renners in het peloton. Rijdt al zijn hele carrière in mijn ploeg. Rendement is niet hoog maar levert mij veel plezier op door consequent aan te haken, te lossen en toch weer terug te komen in de kopgroep in zware bergetappes. Is pas 25 jaar maar heeft al 3 top 10 klasseringen in grote ronden op zijn naam staan.
VALGREN Michael (4)
Deense heuvelspecialist met een abonnement op de Ronde van Denemarken. Gecontracteerd voor de helft van de prijs in 2017. Veel groeipotentie. We zien hem dit jaar minstens een HC wedstrijd winnen.
DE BUYST Jasper (2)
Vorig jaar doorgebroken met 4 overwinningen. Sprinter met aanleg voor het kasseienwerk. Haalde in oktober een huzarenstukje uit door Trentin in bloedvorm in de sprint te verslaan. Punten in kleine Vlaamse koersen worden van hem verwacht.
ROCHE Nicolas (2)
Beschouw ik als mijn minste aankoop maar kan ik me nauwelijks een buil aan vallen. Sprokkelt altijd wel een paar punten bijeen, vooral in de Vuelta. Is de 3e Ier in mijn ploeg.
VISCONTI Giovanni (2)
Met zijn 34 jaar de nestor in mijn team. Ik heb niets met hem behalve dat hij meestal 4 a 5 punten verdient en dan wil ik hem graag voor 2 kopen. Is de eerste van slechts twee Italianen.
LATOUR Pierre (2)
Waarschijnlijk was Harry al bijna door zijn punten heen maar het is onbegrijpelijk dat ik dit supertalent voor 2 punten kon kopen. Het is een kwestie van tijd voordat hij zijn eerste grote zege pakt. Heeft naast klimmen ook een uitstekende tijdrit in de benen.
POLANC Jan (2)
Op geboden omdat ik hem niet voor 1 punt aan Jan wilde laten. Aanvaller die altijd sterk rijdt in de Giro.
BETTIOL Alberto (2)
Vorig jaar door mij ontdekt en contractverlenging gegeven al verdiende hij geen punten. Is verhuist naar BMC en is een langdurige jokerkandidaat.
HARDY Romain (1)
Sprinter van de nieuwe Fortuneo ploeg, gehaald voor de kleine Franse wedstrijden waar er zoveel van zijn.
SARREAU Marc (1)
Nog een sprinter voor dezelfde categorie wedstrijden, deze is een stuk jonger.
OLIVEIRA Nelson (1)
Goede tijdrijder uit de Movistar ploeg. Altijd sterk maar wint zelden. Werd 4e in de laatste WK tijdrit.
 REICHENBACH Sébastien (1)
Werd vorig jaar onderuit gefietst door misdadiger en rascist Moscon en was voor de rest van het jaar uitgeschakeld. Goede klimmer die top 15 in een grote ronde kan rijden.
NAVARDAUSKAS Ramunas (1)
Pech en een slepende blessure hielden hem vorig jaar grotendeels van de fiets maar Ramunas is nu helemaal hersteld. We verwachten in de eerste maanden nog geen punten maar in de tweede helft van het jaar moet hij er weer staan.
KANGERT Tanel (1)
Brak vorig jaar een arm en daardoor was 2017 een verloren jaar. Net als Navardauskas pure kwaliteitsrenner die dit jaar weer moet gaan scoren in de kleinere ronden.
EDMONDSON Alexander (0)
Ik kende hem eerlijk gezegd niet maar zag hem op indrukwekkende wijze Australisch kampioen op de weg worden. Blijkt daarnaast prima te kunnen tijdrijden. Gaat hopelijk iets doen aan mijn positie in het gratis renner klassement.